top of page

Interieur visualisatie

Interieur visualisatie: Diensten
Woonkamer 01.JPG

Nieuwbouw visualiseren

Van 2D naar 3D

Je hebt een nieuwbouw woning of appartement gekocht en daarbij allerlei technische tekeningen gekregen, maar wat zeggen die tekening je nou eigenlijk? Soms zijn er wel visualisaties van binnenruimtes van het project, maar dan weer nèt niet van jouw type woning of in jouw stijl. StudioRNDR maakt de ruimte(s) in 3D en voegt meubels en materialen toe, zodat je een gevoel krijgt wat er mogelijk is met de ruimte. Past die grote hoekbank er nou wel of niet?

Verbouwing visualiseren

Hulp bij de beslissing

Ga je zelf verbouwen of neem je een aannemer in de arm voor bijvoorbeeld een nieuwe uitbouw of een herindeling van ruimtes? Het visualiseren van hoe de ruimtes er in de nieuwe situatie uit gaan zien kan een grote hulp zijn bij de beslissing. Hebben de aanpassingen het gewenste resultaat? StudioRNDR werkt de verbouwing uit in 3D, inclusief materialen, met of zonder meubels, zodat jij met een goed gevoel aan de slag kan!

Uitbouw Z-S-12.jpg
GH12 - Hal 01_edited.jpg

Kleur- en Materiaalstudie

Van moodboard naar 3D visualisatie

Je hebt allerlei plannen over een nieuwe inrichting, maar hoe zal de combinatie van je ideeën eruit gaan zien? StudioRNDR brengt jouw moodboard tot leven in een 3D kleur- en materiaalstudie van de ruimte die je wilt aanpakken.

Ga naar Projecten om uitgewerkte visualisaties te bekijken of terug naar Diensten om onze andere diensten te bekijken

Interieur visualisatie: Diensten
bottom of page